22. lokakuuta 2016

Vaeltaja vyölaukku neva

Tänään käteen sattuiVaeltaja vyölaukku neva joka hankittiin jäniksen metsästystä ajatellen. Pienenä kompaktina pakkauksena tämä sopii päiväreissuille koiran kanssa, mukana kulkee näppärästi kartta, pilli, koiran ruokaa, tulenteko vehkeet, varavirtalähde sekä gps.

blogi, testi, arvostelu
klikkaamalla isommaksi


Taskuja löytyy montaa kokoa joista osa vähän turhankin pieniä mutta toisaalta eivätpä nuo tyhjäksi ole silti jääneet, eipähän ainakaan tarvitse myllätä kaikkia tavaroita läpi kun etsii jotain tiettyä.

Säätövaraa löytyy 140cm asti ja varsinkin niin kaitaiselle kaverille kuin minä jää tuota vyötä roikkumaan niin paljon että saksi saa laulaa tai naru pyörii koko ajan edesä. Klipsi joka pitää vyön kiinni on napakkaa tekoa eikä sitä väkisin repimällä saa auki, tähän ongelmaan törmää joskus halvoissa repuissa.

Itse käytän vyölaukkua selkäpuolella ettei ole tiellä haulikon kanssa liikkuessa mutta sen saa kyllä kätevästi pyöräytettyä etupuolelle kun säädöt jättää vähän löysemmäksi, pitkä kätinen saa tavarat otettua selkäpuoleltakin mutta pientä akrobatiaa se vaatii. Tärkeimmät tavarat jos pitää reunimmaisessa laukussa on tasku juuri sopivalla kohdalla. Selkäpuolella käytettynä on mahdollista lisätä laskuihin myös reppu mutta sen pitää olla pientä kokoa ja se silti vaikeuttaa taskujen käyttöä. vyölaukku on itsessään leveä mikä on hyvä tukevuutta ajatellen mutta istuessa huomaa että reunat painaa aina johonkin ikävästi.

neva, erasmies
klikkaamalla isommaksi, huomatkaa kuvassa myös seksikäs pöytäliina


Taskujen vertoketjuissa on ajateltu selvästi metsästyskäyttöä ja vetimet ovatkin punottua narua ja muovia joka on muotoiltu selkeillä kohokuvioilla pidon saamiseksi ja joista ei lähde ääntä liikkuessa, metallinen kilke on aina ikävä piirre varusteissa kun pitäisi pystyä liikkua hiljaa.

Taskut itse ovat vedenpitävät eli pitävät veden sisällä jos sitä sinne joutuu, testasin ja täytin taskut täyteen vettä ja vesi ei tihkunut ulos. Eli elektroniikkaakin uskaltaa mukana kuljettaa tosin en suosittelisi silti kahlaamaan syvissä vesissä.

Kaiken kaikkiaan ihan toimiva kapistus mille uskoisin käyttöä löytyvän myös metsästyksen ulkopuolelta, voisi ehkä kalastus hommiinkin käyttää.

Hanki omasi täältä
Kommentteja, ideoita ja käyttö kokemuksia voi jättää kommentti kenttään.

tekniset tiedot:
  • Materiaali: polyesteri 600D
  • 5 taskua + paikka juomapullolle
  • Leveä ja pehmustettu lantio-osa
  • Ripustuslenkki
  • Monipuoliset säilytystaskut ja mole-kiinnityslenkit
  • Mitat: 79-140 x7,5x16,5 cm
  • Paino: 0,45 kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti