12. elokuuta 2021

Eräsmies blogi horrostaa

 Eräsmiehen Blogi pitää taukoa


Olette saattaneetkin huomata että julkaisutahti on huomattavasti hiljentynyt, työrintamalla taasen asiat kiihtyy entisestään. Eräilyyn ja olutarvosteluihin ei oikein tahdo löytyä enää aikaa joten pitää priorisoida tehtäviä mistä saa voita leivän päälle ja mistä ei.

Blogin pitäminen ei tuo leivän päälle yhtään mitään mutta näitä muita toimia on tullut ihan kiitettävästi.

Kesäkuussa tuli vuosi täyteen Olutposti Median palveluksessa ja siellä onkin tullut jo mukavasti näpyteltyä juttua kotiolutharrastajille ja tulevaisuudessa ehkä kokeneemmallekin porukalle.

Syyskuussa aloitan Joensuun Kansalaisopistossa kotiolutkouluttajana, hyvin ruohonjuuritason koulutusta vasta-alkajille, helppoa olutta huokeasti meiningillä. Tervetuloa kurseille vaan 🙃.

Päätyönä aloitin heinäkuun puolella Unison Brewingin Olutmestarina, so far ainut työntekijä panimolla joten opettelua piisaa uusien laitteiden ja käytäntöjen optimoimisessa kannattavan liiketoiminnan ylläpitämisessä.


Oluen arvostelut siis jäävät näiltä osin tekemättä, satunnaisia erästely päivityksiä varmasti tipahtelee ja satunnaisia panimon kuulumisia mutta aktiivisesti blogia en mitenkään enää pysty, saati jaksa päivittää.

Hyvää syksyn odotusta vaan kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti