28. tammikuuta 2016

Esipuhe

No niin! Tästä se lähtee, eräblogin ensiaskeleet.

Tämän blogin sai syntymään tarve, tarve saada tietoa erästelyyn ja kalasteluun liittyvistä tuotteista ilman markkinointimiesten/naisten väliin puuttumista.

Itse erätuotteita ostaessani olisin kaivannut käyttäjäkokemuksia, että tietäisin toimiiko tuote ihan oikeasti vai onko se pelkkää puhetta. Nettiä selatessani en törmännyt juurikaan sivustoihin missä olisi ollut arvosteluja tuotteista vaan paras toivoni oli se että verkkokaupoissa olisi  kommentointi mahdollisuus mistä selviäisi asian todellinen laita. Tässäkin tietysti haittana se että tuotetta ei yksinkertaisesti kukaan ole jaksanut kommentoida vaikka sen olisi ostanutkin.

Erä-lehti toimittaa laadukkaita tuotetestauksia mutta yleensä vain tietystä aihealueesta ja sekin vain muutaman sivun. Miinus puolena myös se että kyseinen lehti ilmestyy vain kerran kuussa.

Erinäisiltä foorumeilta voi tietoa yrittää etsiä mutta yleensä se on hautautuneena 30+ sivuisen keskustelun välimaastoon joka vielä harhautuu helposti sivuraiteille itse aiheesta, vaikka Marko-Petterin pilkkitarina olisikin kiinnostava se ei auta uuden kairan valinnassa pätkääkään.

Siitäpä se ajatus sitten lähti, jos tälläistä sivustoa ei ole se pitää luoda itse. Toivon että blogistani on hyötyä samoissa asioissa painiville ihmisille, koska mielestäni ostopäätökseen vaikuttaa suuresti toisten ihmisten käyttäjäkokemukset ja tämä voisi säästää tulevaisuuden mielipahalta sekä tarpeettomalta rahan menetykseltä.

Eipä tästä tämän enempää, eikun sorvin ääreen ja sisältöä työstämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti