3. helmikuuta 2016

Eräsmies

Tässäpä jotain taustatietoa itsestäni, olen syntynyt vuonna 1987 Lieksassa, metsästäjän alku joka asuu toistaiseksi Kiteellä. Metsästäjänä vielä noviisi mutta kokemusta kartoitetaan niin usein kuin mahdollista, perheellisen työssä käyvän elämä tietysti vähän rajoittaa metsässä rymyämistä. Perheeseeni kuulu vaimo ja 2 lasta, beagle rane mistä joskus toivoisin saavani metsästystoverin, toistaiseksi ranea kiinnostaa enemmän jäniksen papanat kuin itse jäljet. Saanpahan edes makuupussin lämmittäjän jos ei jänistys ota tuulta alleen.

Harrastuksiini kuuluu myös kalastaminen kesällä tahi talvella. Hankittuna on 3 hengen kumivene mitä sitten kesäisin uitellaan, löytyi ebaystä varsin edullisesti.

Uusimpana harrastuksena on oluen monipuoliseen maailmaan tutustuminen, maistelua ja arviointia päätyy myös tänne blogin puolelle milloin en ole metsässä testaamassa varusteita. Tokihan nämä saa yhdistettyä sillä ei ole mitään parempaa kuin onnistuneen jahdin jälkeen napata järvessä viilentymässä ollut olut jota sitten siemaillaan nuotion ääressä. Miettikääpä ite ja menkää kokeilee. Onhan olut kuitenkin tunnettu palautusjuoma urheilijoiden keskuudessa ollut jo antiikin kreikan ajoista lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti