25. maaliskuuta 2019

Salama Brewing Co- New World Order Pale Ale 5,5%

Nyt on tuore panimo maistossa, 2018 pystytetty Salama Brewing Co. Panimo on selkeästi lähtenyt vahvalla brändäämisellä ja visuaalisella ilmeellä liikenteeseen ja panimon sivutkin lupailevat eeppisiä kokemuksia parilla typolla varustettuna. Kovat on puheet joten katsotaan saadaanko ne lunastettua. Etikettit on ainakin panimolla erottuvia ja logonkin tunnistaa jos kaupassa tulee vastaan.

Panimon Kuvaus:
"We live in the end of days. A secretive power elite is conspiring to rule the world through an authoritarian world government: the New World Order. As we know, this elite consists of the Bilderberg Group, Freemasons, the UN, international monetary institutions and other illuminati. What is not that well known, however, is that these entities are actually just front organizations of Salama Brewing Company - the real driving force of the Order. To celebrate our ability to constantly and covertly nudge people in the direction of global tyranny, we decided to brew an arrogant Pale Ale with New World hops that will make you taste your looming enslavement"
ILLUMINATI CONFIRMED!

Salama iskee kachow!
Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaahto oli nopeasti muodostuvaa saippuavaahtoa ja muutenkin salaman nopea liikkeissään. Väri on
kerrankin ihan keltainen, ei punainen, oranssihtava, vaan oikeasti keltainen. Olut on myöskin samea, mikä on ihan mukavaa vaihtelua kun tässä on tullut jokunen tappiin asti prossesoitu olut. Tuoksu on melkoisen mehukas, ei ole kyllä aromihumaloinnissa säästelty. Parfyymimaisen huumaava kukkaisuus täyttää nenäontelot hetkessä, trooppinen hedelmäisyys on intensiivinen. So far so good.

Maku:
Suutuntuma on kepeä ja aavistuksen liian ohut. Mallasrunko itsessään on aika miedon makuinen, keksinen, sellainen marie keksi jota käytetään suun neutraloimiseen maisteluissa. Olut on makeahko ja mehuisan oloinenkin, aprikoosia sekä muita hedelmiä siitä vähän löytyy. Humalointi ei katkeroinnillaan juurikaan elvistele mikä tekee tästä ihan mukavan terassi olusen. Flavori humalointi taasen on ohuen sitruksinen mutta itselle jää vähän liian mauttomaksi tapaukseksi.

Teknisesti puhdas olut, helppoa juotavaa mutta jää vähän vaisuksi. Kaupassa olevia massoja varten helppo olut on hyvä aloitus mutta onko liiankin helppo? Aika näyttää kestääkö kilpailua mutta maailmanvalloitus olueksi tästä ei ole.

Humalat: Nelson Sauvin, Enigma, Simcoe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti