3. helmikuuta 2021

Narvan Kyläpanimo - Kanto porter 4,7%

Narvan Kyläpanimoa taas nostellaan maailmankartalle, ei tämä sellaista kyllä kaipaa sillä saatavuus on prismoissa ollut todella hyvä kautta Suomen.

Ne jotka eivät karttaa osaa niin Narvan Kyläpanimo löytyy aivan Narvan keskustasta, Tampereelta sinne on noin tunnin ajomatka. Kannattaa piipahtaa jos siellä päin on pyörimistä sillä panimolta löytyy myös puoti joka aukeaa helmikuussa 2021.

Kirjoittamis hetkellä heidän omien sivujen narvankylapanimo.com mukaan panimon valikoimissa on kuusi tuotetta ja nyt maistellaan kevyesti savuinen porter.

Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaahto kohosi hyvin ja jäi patsastelemaan tiiviiksi matoksi, kauniin kermatoffeen värinen vaahto. Olut itsessään musta niin kuin asiaan kuuluu, mikä porter se muuten olisi! Tuoksussa runsaasti paahteisuutta, leivänkuorta ja ruista. Humalointi vaikuttaa yllättävänkin monipuoliselta, tummia hedelmiä, rusinaa ja sen sellaista löytyy melkoisesti, hiukan sitrustakin nenään tulvahtelee. Jälkimaininkeihin saadaan hiukan mausteista menoa, oikein hyvä lopetus.

Maku:
Suutuntuma on vähän ohutta ja hiilihapotus korkealla. Maltaat ovat vahvasti esillä ja mustia maltaita on selvästi ollut mukana koko mäskäyksen ajan kun saadaan sellaista savuista hiilen makua mukaan. Tiukasti kahvisuutta ja humaloinnin sitruksisuus ja omituinen, tyyliin sopimaton marjaisuus tekevät tästä tiukasti kitapurjeisiin tarttuvan. Katkerointia on melkoisesti ja olut ei olekaan mikään vässykkä. Loppumakuun saadaan mukavaa savuisuutta joka pehmentää menoa.

Ihan mukava kevyt porter mutta olisi varmasti parempi tukevampana, 5,5% tekisi tälle hyvää.

1 kommentti:

  1. Conflicting proof, however, has emerged, suggesting that crucial consideration is involvement (i.e., number of playing formats an individual participates in). This debate has 카지노사이트 important implications for the regulation of playing formats and for the allocation of drawback playing prevention and remedy companies. The ICRG is impressed by the mission to help individuals and households affected by playing disorder through first-class analysis and evidence-based education programs.

    VastaaPoista