20. elokuuta 2017

Malmgård Columbus Pale Ale

Valitan kehnoa kuvaa, ainut mikä jäi jäljelle kuvien kadottua koneelta.
Tälläinen sattui marketista mukaan tällä kertaa. Tämä olut nautiskeltiin anopin kanssa puoliksi kun hänkin arvostaa hyvin tehtyä olutta niin seurahan oli mitä mainiointa siihen.

Malmgårdista olen kuullut todella paljon positiivista mutta en ole oikein päässyt maistamaan kun täälläpäin on tuo tarjonta vähän heikohkoa mutta jatkossa koitetaan saada näin enemmänkin kokeiluun.

Ulkonäkö:
Vaahto runsasta ja paksua, viipyilevääkin. Väri oranssista taittuen myöskin kupariseen. Tuoksu on sokerinen, hedelmäinen ja kukkainen unohtamatta havuja.

Maku:
Nopeasti kulaistuna vetinen mutta jos jää maiskuttelemaan saa tästä enemmän irti ja sitä makuahan alkaakin irrota sitten ihan kovalla kädellä. Tässä nimittäin humalointi on wunderba! Rankasti hiilihapotettu mutta ei haittaa makua. Maussa aavistus pihkaa, mäntyä ja havuja sekä hedelmäisyyttä. Oluessa viipyilevä makeuden myötä tulee jonkin kukkaisia mieleyhtymiä, en saa ihan kiinni mutta siellä se on. Suuhun jää vipyilemään jopa hieman savuinen maku jossa yrttinen jälkimaku.

Tämä on hapokkaalla suutuntumalla ja raikkaalla tavalla havuinen janojuoma.

Arvosana: vahva 8,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti