19. tammikuuta 2018

Hiiumaa - Keinamehe Eit 5E 5,4%


[English Below]
Virolaisesti pikku käsityöliikkeestä napattu olut, ei siis varsinaisesti olutliike ollut. Harmillisesti en
muistanut liikkeen nimeä kirjoittaa ylös mutta liikkeessä käynti oli muutenkin extemporee tempaus.

Ulkonäkö & Tuoksu:
Samea, lähes likainen ja vaalean ruskea olut. Vaahtosi aika reippaasti. Hunajainen tuoksu jossa taka-alalla oli imelää mallasta ja sitruksen tuoksu.

Maku:
Vetinen ja todella hiilihappoinen. Ei voi edes käsittää miten saa näin ohuen rungon ja näillä prosenteilla, luulis että mallasta käytetty ihan riittävästi. Päämaku on mallas mutta missä paljon kuulutettu hunaja vaikka sitäkin pitäisi olla? Taisi olla vain sitä varten että saatiin helppoja sokereita alkoholiksi. Humalista tuli vain vihanneksia ja sitrusta makumaailmaan.

Tunkkainen, kirpeä, hapan, ohut ja yrttinen, ei jatkoon.

Arvosana: 6/10

Bottle snached from little craftshop in estonia, not craftbeer shop anyway. Sadly i forgot look up shop
name but going into that store was spur of moment.

Appearance & Aroma:
Unfiltered and almost dirty looking, light brown beer. Foamed kinda hard. Honey on aroma and somewhere back of the aroma there is little sugary malt and citrus.

Taste:
Watery and highly carbonated. Can't even understand how can get this watery beer with those alcohol %, one would think that there would be enough to malts for body. Primetaste is malts but where the heck is honey that is on the ingredients list, probably honey is used only to get some easy sugars to turn on to alcohol. Hops only give vegetables and citrus on flavor.

Damp, sour, acid, thin and herbal, never again.

Rate: 6/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti