23. huhtikuuta 2019

Brewdog - Lost Lager 4,7%

Brewdogia taas pitkästä aikaa, paljon tätä panimoa hypetetään ja joukkorahoituksissa saadaan ainakin miljardi läjään joka kerralla ja uusi kuppila tupsahtaa pystyyn puolenvuoden välein. Pitää kai uskoa että kyllä siellä jotain osataan tehdä oikein, markkinointi ainakin pelittää.

Tämä olut on saatu dogen helsingin yksiköstä kompensaatioksi käsille menneestä hima bisse kisasta, no hard feelings koska bisset ovat olleet hyviä. Nyt on arviota kirjoiteltu yhdestä niistä eli lost lagerista joka löytyy vanhassa maitokauppa vahvuudessa eli 4,7%

Panimon kuvaus:
Lager is one hell of a beer if you make it right. Lost Lager takes back the ground lost over decades by lager monoliths. This is a dry-hopped Pilsner made with classic German Saphir hops, giving vibrant citrus and stone-fruit notes. Built from Bavarian yeast, it has a crisp clean taste.
This is lager like it was, like it should be, like it will be. Lager is back

Ulkonäkö & Tuoksu:
Muodosti puhtaan valkoisen ja suhteellisen kestävän sekä korkean vaahdon. Väriltään varsin
vaatimattoman vaalean keltainen joka kuplii rauhallisesti lasissa. Tuoksussa vaaleaa mallasta, viljaisuudella mutta ei paahteisuudella. Raikkaan oloinen lager, hiukan kukkia ja ripaus sokeria loppuun. Oivallinen tuoksu näinkin vaaleaksi lageriksi.

Maku:
Yllättävän makealla profiililla varustettu ja melkoisen pehmeä suutuntuma vaikka hiilihappoja onkin reilusti. Keksinen maltaisuus on oikein mukavan suunmyötäistä ja humalointikin on sopivan katkera, sanoisin että spot on. Humaloiden maku on hiukan pippurista ja aavistuksen yrttistä, kuitenkin niin täydellisessä tasapainossa maltaiden kanssa että siitä on vaikea saada makuna otetta, jotain hedelmäisyyttä siinä myöskin on, limeä sanoisin.

Raikas sekä hiukan hedelmäinenkin olut, uusi lempparini

OG:1044
IBU: 30
Humalat: Saaz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti