15. lokakuuta 2017

Soundville Brewing - Rap Battle 5,6%

Intro:
Kerrankin on eräsmies ajanhermoilla ja nappasin arvosteluun Soundville Breweryn tuotteita. Panimo
on perustettu 2017 ja tulossa on myös haastatteluakin. Itselleni panimo tuli vastaan instagramin kautta ja sen verran tuore panimo on kyseessä että tokkopa monikaan vielä on pojista kuullut, vaan kohta on!

Oluiden maistelua odotan innokkaasti sillä panimon tyyliin kuuluu musiikki ja muutenkin tekemisen meininki. Pisteitä saa vielä räväkät etiketit mitkä kyllä pistää silmään. Ulkonäkö on vain pintaa ja nyt isketään maun kimppuun.

Kotisivut löytyy osoitteesta www.soundville.fi, sivut on todella raskaat kiitos massiivisen ja ylitarkalla resoluutiolla varustetun kuvan mikä latautuu pitkään sivuille mentäessä ja onhan tuolla vielä musiikkiakin tarjolla. Voi tietysti olla että tietokoneeni on peruna. Panimolta löytyy 3 erilaista olutta joista maistelussa on nyt yksi niistä, joka on tuotettu UG Breweryn tiloissa.

Tuoksu & ulkonäkö:
Kappas että osaakin olla lähes vaahdoton olut, ei edes reippaalla kaadolla saanut kummoista aikaiseksi. Väriltään kauniin keltainen ja aavistuksen samea. Tuoksussa kipakkaa happamuutta sekalaisilla marjoilla muuttuen loppuakohden vähän sitruksiseksi. Todella hauska on tuoksupuoli mutta on tässä kyllä humaliakin käytetty ja itselle uutena humalana  mandarina bavaria mistä voi tulla nämä tuoksut.

Maku:
Suutuntumalta yllättävänkin paksu ja aavistuksen voimaisia aromia sen mukana tuleekin. Hiilihapot ovat mielestäni aika reippahat. Sitten jyskytetään katkeroilla makunystyröitä, mistä saadaan lähinnä havuisia ja maanläheisiä makuja. Alussa greippinen jälkiliuku joka kuitenkin muuttuu loppua kohden hedelmäiseksi ja jopa kukkaiseksi.

Arvosana 8,5/10 Hauskan monitahoinen olut, happamuudesta en tiedä onko tahallista.

Untapped

Speksit:
IBU 39
EBC 10
alc% 5,6
Humalat: Amarillo, Citra, Cascade, Mandarina Bavaria
Maltaat: Pale Ale, Pilsner, Vehnä, Cara Plus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti