18. joulukuuta 2017

Linden Brewery - American Pale Ale 4,7%

Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaahto on runsain kermainen ja tuokussa pamahtaa hedelmä coctail. Tykkään tälläisestä oluen tuoksusta, liekö se feminiininen puoli joka siellä huutelee =D. Mangoa löytyy reippaasti, greippiä ja sitrusta. Kunnon paketin hedelmäisiä tanniineja kruuna vielä kukkakedon tuoksu. Väri on suodattoman oranssi, sanoisin että auringon laskua katsellessa saa saman sävyn kaapattua verkkokalvoille.

Maku:
Todella raikas ja rapsakka olut. Katkeroita on runsaasti mutta en sanoisi että liikaa kuitenkaan. Mosaic tuo hedelmäistä makua greipin muodossa ja havujakin tästä löytää- Kovin monitahoinen tuo mosaic humala käytössä. Kuiva suutuntuma ja katkerot jää viipyilemään suuhun. Katkeroista veikkasin ihan fiiliksellä että magnumia pakko olla ja olihan se tarkistettuani asian, yrttimäisyyttä löytyy myöskin. Maltaatkin hönkii lopussa olemassa olollaan, harvinaista että maistuu tässä järjestyksessä.

Magnum humalaa ehkä vähän keventäisin mutta muuten ihan toimiva olunen. Citraa lisäämällä vois saada vähän pirtsakuutta lisää mutta tämä on vain minun vaatimaton mielipide.

Arvosana 8/10
Mistä: Saatu panimolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti