21. huhtikuuta 2017

Ommegang, fleur de hoblon

Triviaa:Omme gang panimo perustettiin 1997,  136 eekkerin alueelle entiselle humala pellolle ja olikin ensimmäinen panimo 100 vuoteen joka on perustettu maatilalle. Tämä farmi sijaitsee Cooperstownin läheisyydessä New Yorkissa ja on erikoistunut belgityyppisiin oluisiin. Omme gang panimohan tekee Game of thrones faneille lisenssi olutta, tänävuonna nimellä Bend The Knee Belgian Golden Ale 9%  Suosittua tavaraa tuntuu olevan kun verkosta oluet myydään heti ja marketteihin päätyy vain pari pulloa ja Suomeen ei lainkaan.

Tuoksu & väri: Pieni vaahto ja katosi samoin tein, Väriltään keltainen kirkas ja valovoimainen. Humalan kirpeä tuoksu kertoo raikkaudesta sekä kukkasista

Maku: Siis tämähän on kirpeän raikas ja mallas maistuu selkesti MUTTA, tämä on tylsä ja vetinen jossa hiivat röpöt kertovat surullista tarinaansa että tällä oluealla ei ole onnellista loppua. Liekö ollut pilalle mennyt satsi? Ratebeerissä tämä kehuttu maasta taivaaseen melkein täysillä pisteillä.En kyllä anna tälle kuin 6/10, sanokaa mitä sanotte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti