14. helmikuuta 2016

Arvostelussa: Pilkkireppu Nordpack

reppujakkara
Pilkkireppu on pilkkijän paras ystävä, ei enää kalojen kuljetusta muovipussissa jotka kotimatkalla valuttavat kaiken kalaisan antinsa pitkin takakonttia. Pöntöllä tai jakkaralla varustettu reppu voittaa aina kyykkimisen jäällä, toisaalta tulee ehkä liikuttua enemmän ja pysyy täten lämpimämpänä.

Tässä nimenomaisessa repussa ei ole hienouksia mutta eipä toisaalta myöskään turhuuksia, paitsi  edessä oleva klipsi mihin ei löytynyt mitään loogista selitystä.Olisiko jossain valmistusvaiheessa tässä mallissa ollut läppä mikä olisi peittänyt tuon pöntön kolon mikä jää nyt avonaiseksi. Mistä pääsemmekin siihen että tuohon kannattaa ehkä patentoida jotain ns "korkkia" esim puusta tai styroksista estämään kalojen tulemista ulos reppu syystä tai toisesta kaatuu kuljetuksen aikana. Jäällä liikkuminen reppu selässä onnistuu joskin istuvuus kärsii pöntön takia, itseä ei ainakaan haitannut mutta tiedä sitten pönttö täpötäynnä kaloja miten käyttäytyy.

[edit] Klipsin arvoitus selvisi, tuon etuläpän voi rullata kuin kääretortun jolloin tuolta taskunpohjalta löytyy se klipsin vastakappale ja näin ei läppä ole enää askareiden tiellä.

Repusta löytyy kaksi vetoketjullista taskua jotka sijaitsevat edessä ja sivulla, toisella sivustalla on hylsymallisia taskuja esimerkiksi termospullolle.
Edessä olevasta taskusta löytyy useita tarranauhalla varustettuja kiinnikkeita mihin saa kytkettyä esim puukot, vavat jne. alhaalla joustava kumiresori.
Sivutaskuun tuunasin itse vaahtomuovipatjasta palasen johon saa näppärästi pilkit roikkumaan ellei satu omistamaan pilkkikukkaroa, ilman vaahtomuovia tuo on tavallinen syvä tasku. Itse jäin kaipaan paria pienempää taskua mihin olisi voinut heittää kaikki tilpehöörit, siimat, lukot sun muut hyödylliset lisävarusteet.

Tekniset tiedot:
Koko 31,5 x 23,5 x 39cm
Isot säilytystaskut sivuilla ja edessä
Muovinen 35 litran irroitettava pönttö
Kantamismahdollisuus selässä että kassina
Vedenpitävä pohja1 kommentti:

  1. Tuon pönttöosan suuaukon voi varmaankin kääntää kuljetuksen ajaksi toisinpäin, kala-aukko on siten läpän alla.

    VastaaPoista