Eräsmies

Tässäpä jotain taustatietoa itsestäni:
Olen syntynyt vuonna 1987 Lieksassa, metsästäjän alku joka asuu toistaiseksi Kiteellä. Metsästäjänä vielä alkutaipaleella mutta kokemusta kartoitetaan niin usein kuin mahdollista. Silloin kun metsästyskausi ei ole käsillä yritän päästä testailemaan kalastustarvikkeita, kumiveneellä ratsaan paikallisia järviä ja lampia eli tekemistä löytyy kyllä ympärivuoden.

Perheeseeni kuulu vaimo ja 2 lasta, beagle Rane mistä joskus toivoisin saavani metsästystoverin, toistaiseksi Ranea kiinnostaa enemmän jäniksen papanat kuin itse jäljet. Saanpahan edes makuupussin lämmittäjän jos ei jänistys ota tuulta alleen.

Uusimpana harrastuksena on oluen monipuoliseen maailmaan tutustuminen, maistelua ja arviointia päätyy myös tänne blogin puolelle milloin en ole metsässä testaamassa varusteita. Tokihan nämä saa yhdistettyä sillä ei ole mitään parempaa kuin onnistuneen jahdin jälkeen napata järvessä viilentymässä ollut olut jota sitten siemaillaan nuotion ääressä. Miettikääpä ite ja menkää kokeilee. Onhan olut kuitenkin tunnettu palautusjuoma urheilijoiden keskuudessa ollut jo antiikin kreikan ajoista lähtien.

Ehdottomasti olen yhteistyötä kiinnostunut tekemään yritysten kanssa jotka kaipaisivat puolueetonta näkemystä tuotteidensa kestävyydestä ja laadusta. Myöskin yksityishenkilöt voivat tuotteita ehdotella testattavaksi tai vaikkapa omia innovaatioitaan esim uistinten tai itse tehdyn oluen muodossa.

Eräsmies löytyy vahvasti somesta, suap tykätä,jakaa,seurata ja vihata.

Sähköposti
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti