Eräsmies

Tässäpä jotain taustatietoa itsestäni:
Olen syntynyt vuonna 1987 Lieksassa, metsästäjän alku joka asuu tällähetkellä Kiteellä. Metsästäjänä vielä alkutaipaleella mutta kokemusta kartoitetaan niin usein kuin mahdollista. Silloin kun metsästyskausi ei ole käsillä käyn kalastelemassa mahdollisuuksien puitteessa. Jos nämäkin hommat ovat estyneet niin ainahan voi valmistaa olutta, mikäpä sen rattoisampaa ajanvietettä

Perheeseeni kuulu vaimo ja 2 lasta sekä beagle Rane, mistä joskus toivoisin saavani metsästystoverin. Toistaiseksi Ranea kiinnostaa enemmän jäniksen papanat kuin itse jäljet. Saanpahan edes makuupussin lämmittäjän jos ei jänistys ota tuulta alleen.

Uusimpana harrastuksena on oluen monipuoliseen maailmaan tutustuminen, maistelua ja arviointia päätyy myös tänne blogin puolelle milloin en ole metsässä testaamassa varusteita. Tokihan nämä saa yhdistettyä sillä ei ole mitään parempaa kuin onnistuneen jahdin jälkeen napata järvessä viilentymässä ollut olut, jota sitten siemaillaan nuotion ääressä. Miettikääpä ite ja menkää kokeilee. Onhan olut kuitenkin tunnettu palautusjuoma urheilijoiden keskuudessa jo antiikin Kreikan ajoista lähtien.

Oluen harrastaminen on kiinnostanu aina jo ammattikoulusta lähtien jossa opiskelin suurtalouskokiksi. Tein lopputyönikin oluesta ja oluen keittäminenkin on koulutusta vastaavaa hommaa. Oluessa minua kiinnostaa kaikki aina historiasta molekyylitasolle, jotain maagista siinä on.

Oluen valmistamistakin opiskellut omatoimisesti ja siinä auttoi myös lahjaksi saadut panimo mikkelerin Suuri olut kirja sekä omnipollon pane olutta kirja. Olen myös saanut ihan omankin oluen aikaseksi, erä-olut porter maustettuna kuusenkerkillä ja katajan marjoilla. Kyseinen olut valmistettiin Waahto Breweryn tiloissa Savonlinnassa.

Ehdottomasti olen yhteistyötä kiinnostunut tekemään yritysten kanssa jotka kaipaisivat puolueetonta näkemystä tuotteidensa kestävyydestä ja laadusta. Myöskin yksityishenkilöt voivat tuotteita ehdotella testattavaksi tai vaikkapa omia innovaatioitaan esim uistinten tai itse tehdyn oluen muodossa.

Eräsmies löytyy vahvasti somesta, suap tykätä,jakaa,seurata ja vihata.

Tuoteiden testauksessa sponsoreina toimineet mm. Tokmanni, Jokierä ja e-ville.com.

Sähköposti: Erasmies87@gmail.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Pint Please - Eräsmies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti