3. elokuuta 2018

Moose On The Loose - Wild Saison 6,5%

Viimeinen olut hirvipanimolta vaan ei suinkaan vähäisin, saati ainakaan tylsin. Saison mihin on käytetty karviaisia, näitä muistan ainakin lapsena etsineeni ja huonosti muistaakseen löysin. Marjana todella hyvän makuinen ja mehukas, vaan onko sitä myös olut?


Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaalea olut kuparisella meiningillä, vaahtokukka tuttuun tapaan on niukka mutta olut itsessään kuplii herkullisesti lasissa. Tuoksussa ilmenee selkeästi että nyt on marjaa nimittäin laitettu, se myöskin hävittää alleen kaikki viittee maltaista. Raikas tuoksu mutta hyvin yksitoikkoinen.

Maku:
Maku on sitten raikkaan kirpeä, kuin viinimarjan makeahko sivuprofiili mutta muuten hapan ja kuivakka meininki. Onkohan tää nyt sellainen sweet&sour? Rungoltaan varsin kepeä ja raikas, katkerot on miedot ja ei niitä oikeastaa tähän edes kaipaisi. Tästä pitää sen verran sanoa että kirpsakasta meiningistä huolimatta hiiva tästä muuten mausta löytyy ja se on todella hyvän makuinen, Belle saisonia on hiivan lajike.

Hapanta marjamehua piisaa kuin mummolassa mutta on tää parempi kuin överiksi vedetyt gruitit. Alkoholi jää tässä suorastaan vaarallisesti karviaisen alle..olisiko tästä booliksi?
Ps. Etiketit on huippuja

Maltaat: Pilsner, Pale, Caramel
Humalat: Tradition
Hiiva: Belle Saison
IBU: 16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti