31. maaliskuuta 2017

Sandels Vehnä

sandels, vehnä, olut,bisse, kalja, arvostelu
sandels vehnä 4,7%
(Dramaattista musiikkia)
Tässä se nyt on ihka ensimmäinen olut arvosteluni koskaan ever! Tätä tulen jatkossa katsomaan kaiholla että näinkö kauheaa skeidaa sitä tulikin kirjoitettua ja että enkö älynnyt oluesta yhtään mitään. Se voi olla, mutta ainakin siitä on hauska ottaa selvää.

Eversti sandelsin sanoin: "vehnä on tänä vuonna erityisen sopiva oluelle. nyt ehdimme selustassa korjata sadon ja silti antaa viholliselle opetuksen"

anyhow mennään asiaan:

Tuoksu on alussa jopa simainen mutta katoaa kuitenkin lasista nopeasti, nuuskuttele siis ajoissa. Muodostaa lasiin kaataessa raikkaan vaahdon kirkkailla kuplilla jotka kuitenkin katoavat kuin työmotivaatio maanantai aamuna, väriltään samea mutta ulkonäöltään ja maultaan kuin kotitekoinen sima. Aavistuksen laihahko kokonaisuus ja hiilihappoisuus on päälle käyvä. Kovin vissymäinen olut jonka voisin kuvitella juovani ruohonleikkuun jälkeen.

Kuulema suodattamaton olut mutta väri on ainakin sen verran kirkas että en uskoisi, makuun liittyen yleensä suodattamattomissa on enemmän makua mutta tässä se ei vain toiminut. Täysin puhdas vehnäolut tämä ei ole sillä mukana on ohraa.

Loppujen lopuksi antaisin tälle ehkäpä 3,5/10. Parempaakin vehnäolutta on olemassa, esim Paulaner.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti