10. kesäkuuta 2017

Nokian panimo - Keisari Lager


Back to basic, unohdetaan se turha oluen erikoisilla maulla kikkailu ja mennään ihan perusoluen puolelle. Välillä sitä vaan kaipaa ihan perus bisseä mikä ei vaadi turhaa ajatustyöskentelyä.

Ulkonäkö:
Väriltään kullankeltainen, oikein klassinen lager väri.
Vaahto oli niukka ja nopeasti katoava. Eipä tuota osannut kaivatakaan kun janottaa niin pirusti, ulkonakin oli kirjoitushetkellä jotain 23 astetta. Tuoksussa havaittavissa tummaa siirappia, mallasta ja hunajaa, jotenkin Saksalainen fiilis tulee tästä. Mukavasti jatkaa kuplimistaan lasissa tuoden suorastaan pakottavan tarpeen ottaa huikka.

Maku:
Maku on hiilihappo suhahduksen jälkeen vahvasti mallas voittoinen, makea siirappius tulee sieltä kuin juna tunnelissa ja jälki junasta löytyy katkera puraisu joka kuivattaa suun ja jatkaa matkaa. Pidemmän aikaa juodessa suuhun muodostuu jotenkin rasvainen fiilis mutta helposti juotava olut terasseille. Ei ollenkaan vetinen vaan runkoa löytyy eli ihan selkeästi näihin vahvuuksiin suunniteltu olut, voittaa ainakin omalle kohdalle vastaan tulleet bulkkilagerit.

Arvosana 7/10Mikä on jees perus lagerilta kun vertaa että koffit ja olvit rankkaisin tuonne 4 tahi 5 pojon puolelle.
Perus tasapainoinen olut ilman virheitä, tosin Nokian Panimokin alkaa olla sitä kokoluokkaa että virheet alkavat olla harvinaisia mutta samalla häviää myös pienpanimon status jota hipsterit kannattaa.


Eräsmies löytyy täältä:
Sähköposti
Instagram
twitter
facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti