11. helmikuuta 2019

Pyynikin - Galaxy Saison 5,2%

Pyynikin uutuuksilla jatketaan, tällä kertaa galaxit räjähtää ja keinonen laskeutuu maanpäälle! (tietäjät tietää) Galaxy saison on ainostaan galaxyllä humalalla maistettu, eli kannattaa ostaa maistoon jos haluaa tietää millainen galaxy on keittojen jälkeen. Tälläiset oluet on juuri parasta kotiolut harrastajalle, itse opin juuri näin että mosaic humala osaa liikaa käytettynä muuttua fairyksi..Vain yksi tippa riittää!

Ulkonäkö & Tuoksu:
Todella valkoinen ja uhkena tuuhea vaahto, höttöinen pilvi joka kestää ja kestää. Oluen väri on hiukan oranssiin vivahtava. Tuoksussa vahvasti eksoottisia  hedelmiä, mangoa, ananasta, papaijaa. Maltaiden karamellinen paahteisuuskin tuoksu seasta tehden tämän hyvin toimivaksi ja kukkaiseksi kokonaisuudeksi. Hiukan hiivamainen hapan tuoksu tästä löytyy, hyvällä tavalla siis.

Maku:
Suussa on raikasta kepeyttää jotenkin shamppanjahiivamaisella otteella, hiiva jää maistumaan suuhun selkesti. Kirpeästi kuplahteleva olut soljuu kurkusta alas hennon makean hedelmäisenä. Maltaat ovat herkästi paahdettu ja keksisyys on hyvin läsnä korostaen tuota crisp raikasta meininkiä. Humaloinnit ovat yrttiset ja katkerointi kepeää. Loppumaussa saadaan sitruunaista puristusta.

Todella raikas olut, suorastaan vissymäisen virkistävä. Hyvää oppimateriaalia niin saisoneista kuin galaxystäkin.

Mistä: Saatu Pyynikin panimolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti