11. lokakuuta 2017

Linden Brewery - Pi.La 5,3%

Höpinää:
Linden Brewery on aivan uusi tuttavuus meikälle vaan eipä ole enää. Ensimmäinen maistamani olut teki syvän vaikutuksen, harvat niin tekee. Miinuspiste tulee etiketistä, missä heinäpaali sanassa on väli...mutta mikäpä minä olen kieliopista sanomaan =D, mutta jos korjaavat seuraavan etikettisarjan niin kaikki voittaa.


Tuoksu & ulkonäkö:
Tämä olut vaahtoa ihan överisti, ainakin seitsemän sormen vaahto. Kaada varoen ja jäähdytä hyvin! Mukavan jättimäistä kuplaa ja pilvimäistä ulkonäköä. Väriltään olkinen kuin heinäpaali, meinasin kirjoittaa välillä mutta kuitenkin joku mielensäpahoittaja solvaa kirjoitteluani.

Tuoksussa on belgihiivaa ihan varmasti ja mukaan mahtuu myös maltaita, keksiä ja hedelmää joista eniten korostuu banaani.

Maku:
Jännä miten vehnäolutmainen voi oluesta tullakkaan ilman vehnää. Maussakin on belgialaista hiivaa ja omasta mielestäni se on parasta mitä on.

Olut ei ole ihan niin kuiva kuin mitä kuvaus antoi väittää vaan tästä löytää myös paljon makeutta. Valitettavasti tästä löytyy myös vihanneksisuutta, toisaalta jos sen ottaa sellaisen farmhouse vihanneskomero tyylinä niin siihen nähden aivan ok.

Katkeroitakin löytyy riittävästi kiitos amarillon ja sorachi acen. Sanoisin että olut, missä on hauskaa kirpeyttä ollen todella raikas ja kesäinen.


Heil heinäpaali! Arvosana: 9/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti