4. lokakuuta 2017

Mallaskuun panimo - Mies

Olo on kerrassaan miehinen ja maskuliinisuus oikein tihkuu läpi paidasta, meno on kuin hunksilla konsanaan. Oletko ollut tälläisessä olotilassa? Minä en. Mutta se ei tarkoita ettei voisi korkata Mallaskuun Miestä. Tuote ei sisällä testosteroonia tahi hormooneja mutta tarpeeksi juomalla luulet taatusti olevasi nakkikioskin jonon isoin jäppinen.

Ulkonäkö & Tuoksu
Mies on väriltään samean kullankeltainen ja lasin keskeltä voi löytää oranssia kuin munankeltuainen konsanaan. Vaahto on niukka mutta minkäpä tuolle mahtaa vaikka reippaasti kaadoinkin, tässä oli kyllä pullokohtaisia eroja. Tuoksu raikasta kukkapeltoa ja pilsmäisiä estereitä jonka seasta löytää hivenen ruohoa, ei siis sitä mistä tehdään avaruuskakkusia. 

Maku
Maussa on voimaisia aromeja ja se jättääkin suun rasvaiseksi. Kohtuullisen matala hiilihappoinen ja maultaan kovin leipäinen. Hyvin miedosti katkeroitu mielestäni ja jättää tilaa myös maltaille. Ruis tekee tästä omaan makuun sopivan kuivan. Valitettavasti tästä löytyy myös sitä vihanneksisuutta mikä on aika useassa Mallaskuun oluessa. 

Muuta
Onkohan tässä käytetty Northern Brewers humaloita kun yleensä ne on liittyneet vihanneksisuuteen. Pullossa oli myös railakkaasti hiivaa mikä vähän aiheutti ihmetystä.

Sanoisin että aika perus markettiolutta vaikkakin parempaa kuin isojen nimien tuotokset.

Arvosana 7,5/10


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti