29. kesäkuuta 2019

Koff - Lime 4,4%

Sinebrychoff lähtee valoittamaan uusia olutrintamia raikkaalla ja kepeällä kesäoluella, limellä höystetyllä lagerilla. Kovasti tästä tulee mieleen eräänlainen radler siis vaikkei mitään mehulla jatkettua olekaan.


"KOFF Lime on lomafiiliksen käynnistäjä, olit sitten paahtavassa kuumuudessa merenrannalla, päämäärättömän pitkillä lounailla kavereiden kanssa tai joutilaana kotisohvalla. KOFF Lime on kunnianosoitus pidennetyille viikonlopuille, kesäfestareille, aavistuksen liian kylmälle merivedelle, taskuun pakatulle sadeviitalle ja päivän tai kuukauden kestäville seikkailuille."

Ulkonäkö & Tuoksu:
No vaahtosihan tämä kuin oikea olut konsanaan, hieno valkea ja tiivis vaahto. Se ei vaan kestänyt erityisen kauan. Ulkonäöllisesti suorastaan yliprosessoidun kirkas, kuplii reippaasti lasissa ja väritys on hailakan kultainen. Tuoksupuolella on mieto meno ja lähdevesi limen viipaleella kuvailee lähinnä elämystä, kyllä sieltä maltaita löytyy keksisyyden muodossa, hiukan hedelmäisyyttäkin loppua kohden. Ulkonäöllisesti ihan raikkaan oloinen tapaus.


Maku:
Suutuntuma on niin kevyt että ei tiedä oluen edes suussa käyneen, melkoisesti hiilihappoja. Maussakin on enemmän vissyn kuin oluen elementtejä, tuo raikas keveys tuo kyllä limen hyvin esille vaikka ei sitä liiaksi tässä ole verrattuna esim radler merkkiin. Maltaita löytyy sellaisena olkisuutena ja lopun heikkona makeutena. Katkerot on sellaiset maltilliset ja hiukan yrttiset, sen verran että ne huomaa kuitenkin siellä olevan.

Terassi, sauna tai palautus olut. Super raikas ja kepeä, varmasti tälle oma käyttäjäkuntansa löytyy, todennäköisesti Sol merkin ystävistä. Omaan makuun vähän turhan kaukana oluesta eikä tuo juurikaan vaude elämyksiä.
Panimo: Sinebrychoff
Oluttyyppi: lager
Ainesosat: Vesi, ohramallas, ohra, humala, luontainen aromi
Alkoholi: 4,4 %
Kantavierre: 9,6 %-Plato
Väri:
8 EBC
Katkerot: 10 EBU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti