14. heinäkuuta 2017

Iso-kallan keskari pils

Iso-kallan panimolta on tullut vastaan lähinnä hyviä oluita mutta tämä kyseinen oli vähän kummallinen.

Ulkomuoto:
Samean vaalan keltainen, suodattamaton kuplivainen olomuoto. Vaahto oli tiheää ja kylpyvaahtomaista. Tuoksussa jotain hunajaista ja vihanneksia. Todella vahvasti tuoksuva olut, ei vain hirmu hyvän tuoksuinen,

Maku:
vahvasti hiilihappoinen mutta maussa on jotain kummallista, metallista ja vihanneksista =/, Kuivahko olut ja katkeroitu todella miedosti. Tuo omituinen ummehtunut maku jää pyörimään suuhun jopa vaivaannuttavasti, pitää laittaa humalat perle ja saaz ylös että tuleeko tuo maku kummasta. Makeutta kuitenkin mallas puolelta löytyy mutta otan vielä varuilta panimoon yhteyttä että mitähän vittua.

Panimo vastasi että eivätpä oo itekkään kauheasti tätä maistelleet että kuhan on jotain koffin tyylistä festareille, well played. Itse en ehkä näin hentoisin perustein tekisi olutta saati laskisin sitä myyntiin asti.

Tämä saa minulta säälittävät 6/10, never again ja toivottavasti pullotus loppuu pysyvästi. Keskari ansaitsee nimensä mukaisesti keskarin näyttämisen pullolle missä ikinä tuleekin vastaan.

Loppu sanoina vielä puolustus Iso-kallan panimolle että panimon muut tuotokset ovat olleet oikein toimivia ja tälläinen yksittäinen hairahdus annettakoon anteeksi mutta toivon todella ettei tämä ole kenenkään ensimmäinen olut kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti