11. tammikuuta 2018

Õllenaut - Sesoon, Rye Saison 5,3%

Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaalean ruskea ja samea olut, on vähän sellainen likavesi look. Vaahto on pieni kuplaista ja nopeasti
katoavaa. Tuoksussa on maltaat pääosassa ja varsin se ihana ruis. Humalien tuoksu ei kyllä löydy mistään, niiden aromeja ei vaan yksinkertaisesti ole. Maltaat mitkä tuokussa on ovat pehmeitä aromiltaan.

Maku:
Aika reippaasti on hiilihapotettu, oikein kieltä kirvelee. Maku on karvas ja kuiva sekä todella hapan. Ruista on todella mahtavasti mutta siihen se lopulta jääkin. Tässä on kyllä mukavan kirpeää meininkiä. Loppumaussa on yrttiset loppukatkerot, suutuntuma on yllättävän paksu.

Hienoisesti kyllä tuli hiivaa lopussa lasin pohjalle ja korkissa on jotain kuivaa ja hapettunutta paskaa.

Arvosana: 7½/10

Appearance & Aroma:
Light brown color, kinda like dirty water look. Foam have small bubbles and vanish fast. On aroma side there is plenty malts and especially wonderfull rye. Hops aroma i can't find anywhere, there is absolutely none. Atleast malts what is there are soft and nice.

Taste:
Kinda highly carbonated, it kinda stings on tongue. Taste is bitter, dry and really sour. Rye have wonderfull taste but that is only taste you get.  There is little bitter and crisp touch witch is nice. Aftertaste is mostly herbal but mouthfeel is suprsinglt thick.

At end there is yeast in class and some dry and oxidation crap on bottlecap

Rating 7½/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti