6. helmikuuta 2018

Hartwall - Lahden erikois IPA 4,7%

Bulkkipanimoita vähemmän tulee enää nykyään harrastettua mutta eihän niitäkään voi unohtaa. Kyllä varmasti nekin yrittää kovasti ja kai niitä oluita sentään joku hyväksyy ja maistelee ennen myyntiin päästämistä. Eri asia sitten on onko maku erilainen suoraan tankista kuin että se pyörii puoli vuotta varastoissa ennen myymälään pääsemistä.


Ulkonäkö & Tuoksu:
Kullankeltainen, kirkas ja lasissa kuplahteleva olut. Tuoksussa on mallasta joihin on sotkettu kasa erínäisiä hedelmiä, lähinnä ananasta, mangoa ja greippiä sekä hiukan kukkaisia aromeja.

Maku:
Makua on mutta jotenkin synkeitä. Kevyttä maltaisuutta, yrttejä ja greippiä löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Keskimaussa on raikasta hedelmäisyyttä, alkuun oli tupsahtanut metallisuutta joka onneksi menee pois tullakseen taas takaisin lopussa.

Suutuntumalta kevyt IPA. Katkerot on kipakat ja kirpeät., kuiva mutta aika raaka olut. Tämä varmasti jää vain yhteen ostokertaan. Paljon kehittämistä vaatii tämä olut ja aika useinhan tuo kauppojen olut laareissa alennuksesta löytyy.


Arvosana 7½/10
Ratebeer: säälittävät 16/3 tulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti