28. syyskuuta 2018

Olvi - Hi-Hop Mild IPA 2,5%

Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaahto on isokuplaista sorttia ja halusi lähteä nopeaan pois. Väritys on kivan vaalean kuparinen, sellainen hyvän juontioluen väri. Tuoksu on oivallisen hedelmäinen, greippiä, sitrusta ja jopa punaisia marjoja, oikein hyvä tämä. On kyllä niin raikkaan mehuisa että 5/5 tästä on annettava.

Maku:
Suutuntuma on melkoisen kevyt ja aika hapotettu. Humalointi on yllättävänkin hellää sillä ekan kulauksen jälkeen en saanut edes kielellä pysyvää makua ja kitalaessakin on aika hiljaista, lähinnä mallasta sielläkin. Humalointi on sitrusta ja hiukan livahdetaan tiskiaineen makuun. Kitalaessa sitruunan hapot pääsevät ihan tanssahtelemaan eikä tämä nyt paha ole, sellainen mehumainen menohan tässä on. Profiili on hiukkasen makea mutta ei imelä sentään vaikka kaikkia sokereita ei alkoholiksi muutetakaan.

Katkerot on samat kuin mitä aiemmin maistamassani sandelsin pilsissä, joskin tässä huomaa kun mallaspohja ei voi vastata haasteeseen. Sanoisin että hyvä portti IPA ja koska prosentit on vain 2,5% tätä voi ostaa kopallisen kello 21 jälkeen. Tätä voisi ihan hyvin nappailla illan päätteeksi jos alkaa olla jo vähän turhankin tuubassa mutta ei ilkeä vettä juoda.

EBU: 40
EBC: 15
Kantavierre: 6,3
Humalat: Amarillo, Crystal ja Cascade
Nautittu: 27.9.2018
Parasta ennen: 03/05/19
Mistä: Saatu panimolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti