8. huhtikuuta 2017

Firestone Walker Pivo Hoppy Pils

USA! USA! USA! USA! 'MURICA FUCK YES!
Elikkäs Firestone walker panimo Nimi on syntynyt niin kuin monet panimoista, sukunimien yhdistämisellä eli perustajat Adam Firestone & David Walker. Perustettu 1996 ja Panimoita on 3 ja ne sijaitsevat Paso roblessa ja Buelltonissa, Californiassa sekä venice, Los angelesissa. Panimolta haluttua tavaraa on tynnyri kypsytetyt oluet mutta ainakin euroopassa perin nihkeästi löytyy, taitavat lähinnä festareissa ja omissa teema juhlissaan avata moisia. Anyway mitä tämän panimon tuotteita selailin niin melkein 100 paukkuu pisteet ratebeerissä eli tokkopa kauheaa kuraa luvassa. Meriittiä panimolta löytyy World Beer Cup Champion Brewery keskikokoisten panimojen sarjassa vuosina 2004, 2006, 2010, and 2012 panimo itsessään on myyty Duvel Moortgat Brewerylle joka on belgiasta. Tällä hetkellä häiskiltä löytyy 98 eri olutta valikoimista. 
Tämä panimo ei itsestään paljoa ulospäin kerro eli pientä sherlock työskentelyä sai suorittaa.
Kuvauksen mukaan pitäisi olla klassinen saksalainen pilsneri, kukkaisia ja mausteisia aromeja. Otetaanpa bissestä mittaa.
Tuoksu on leikatun nurmikon voikukat, hunaja sekä leipä. Väriltään kullankeltainen ja mahonkinen, mutta voin valehdellakin kun tulee iltaisin aina näitä arvosteltua ja valohan on mikä on.  
Lasissa itsessään tekee n. 1 sormen vaahdon joka näyttää vähän kylpyvaahdolta ja katosi nopeasti.Hiilihappoinen, ei liian kuitenkaan mutta jää kyllä kuplimaan lasiin. Hiilihappoisuus tekee tästä kyllä raikkaan oluen. Maku on kuivahko, ei juurikaan särmiä. Himppusen vetinen ja mieto katkeruudeltaan. Humalat maistaa kyllä mutta eivät pursu silmille. Maku tulee kuivahumaloinnista saksalaisilla saphir humaloilla sekä mukaan on laitettu myös spalt ja magnum.
Sanoisin että tässä on aika perus sauna olut, varmaan paikallinen koff. Uskon kyllä kuvausta että klassinen pilsneri sillä jotenkin tämä tuntuu tutulta, kuin sitä olisi juonut aina. Hauskaa sinänsä koska panimon tavoite oli kaapata pilsneri pois teollisen massatuotannon seasta. Pivohan muuten tarkoittaa tsekiksi olutta - the more you know! Tätähän voi Jaajo Linnanmaa kysyä haluatko miljonääriksi ohjelmassa.
Nautittuna kuun valossa
Tyyliltään klassinen saksalainen pilsneri ja annankin tälle vahvan 8/10, kylläpä tätä sixpäckin voisi ostaa.
 Täältä löytää sitten lisämatskua. 
Sähköposti
Instagram
twitter
facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti