25. joulukuuta 2017

Linden Brewery - Just Ale and little bit orange 4,7%

Lindenin panimolta lähetettiin pintahiivaolut Just Ale, elikkä perus olut, pienellä twistillä. Luomu appelsiinin kuorta on tähän mukaan raastettu ja se voikin tuoda oikein mukavaa raikkautta makuun. Tässä on olut joka ei tuo harrastajalle mitään uutta paitsi sekalaisen kavalkaadin mutta aloittelijalle voi olla ihan hauska.

Ulkonäkö & Tuoksu:
Vaahto on runsaan kermainen ja onnistunut. Klassinen samea ja vaalean keltainen olut. Oikein mukava appelsiinin tuoksu niin kuin nimi antoi ymmärtää. Tuoksussa on myös yrttisyyttä, vaikka tuoksu onkin mieto niin se on selkeä.

Maku:
Maku jää vähän ohueksi, vetinen alku hiilihapoilla höystettynä tippuen ikävästi metalliseen makuun. Appelsiini yrittää tulla esiin mutta väärällä tavalla, suuhun jää sellainen pesuainemainen maku. Katkerointi puolella on onnistuttu ihan hyvin. Lämmetessään tästä tulee hauskan hedelmäinen olut, tästä löytää myös sitä mallasta mutta hapahko olut tämä on.

Session ALE ehkä enemmän kuin perus, raikas kesäinen janojuoma tää on. Tasapaino on pikkuisen hakusessa tässä mutta muuten ihan onnistunut. Lämmetessään paranee mutta kylmänä liian rujo. Arvosana paranee sitten kun tämä oikeasti on vaan ale eikä vähän kaiken sekoitusta.

Arvosana: 7½/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti