1. elokuuta 2017

E-Ville verkkokauppa.com - Taktinen vyölaukku

tuote edestä ja takaa, click!
E-Ville.com lähetti tutkittavaksi taktisen vyölaukun, otetaanpa selvää että mikä se on miehiään tai laukkujaan.

Vyölaukusta tulee mieleen pussukka missä tusina turistit matkailessaan pitävät rahojaan sekä passejaan mutta nyt ei onneksi ole sellaisesta kysymys. Vaalealla camokuosilla varustettu vyölaukku on oikeastaan kuin pieni lisätasku ja jokainen retkeilijä tietää että taskuja ei ole ikinä liikaa.

Testatakseni tämän kunnolla aion ottaa tämän mukaan Saksan Oktoberfest reissulle, jos tästä kännykkä ja rahat häviää niin ei jatkoon.

Kiinnitys takana on kaksi vahvasta kankaasta tehtyä suikaletta joissa on vahva MOLLE kiinnitys tuttu myös SA-INT tetsarista, tetsari mainittu munat turpeeseen! Tetsaa tetsaa tetsaa. Kukaan ei tietysti estä tuunaamasta ja laittamasta esim palomiehenhaka kiinnitystä. Pussin etuosasta löytyy myös pikaklipsi joten tarvittaessa sen saa kiinni vaikka sillä.

Tietäjät tietää mikä puhelin kyydissä.

Laukku on kokoisekseen yllättävän tilava ja kahteen isoimpaan taskuun uppoaa helposti isotkin älypuhelimet tai kamera jos ei nyt ihan järkkäriä ole siihen tunkemassa. Isojen taskujen sisältä löytyy pienet välitaskut joista toinen verkkoa ja toinen ohutta kangasta. Muihin pikku taskuihin sitten uppoaakin tupakat,sytkäri, kartta, kynä, kompassi jne.

Metsästyskäytössä tähän uppoaa vaikka radiopuhelin, haulikon patruunat, metsästysluvat ja yksi virkistyskäyttöön tuleva olut. Myöskin koiran pilli ja namit kulkee tässä myös.

Vetoketjut on kohtalaisen kepeät liikkumaan ja ne saa auki myös yhdellä kädellä, vedin itsessään on paksua narua ja siitä saa tukevan otteen jopa kömpelöilläkin hanskoilla.
Tuote soveltuu kehnosti koirille
Miinus puolia on että ompeleet ovat vähän huonosti pääteltyjä ja irtolankoja sojottaa vähän siellä
täällä, itsestä kulutusyhteiskunta on perseestä joka ei mitään jaksa itse korjata vaan heitetään asiat heti roskiin joten liimalla tulen tämän korjaamaan jos ei meinaa kestää.

Saumaukset on kyllä tehty hyvin ja vaikuttavat oikein napakoilta, loppuunsa en usko että tätä saa käyttämällä rikki.
Kangas itsessään on kestävää ja saa kyllä oikeasti terävällä puukolla tökätä että menee läpi. 

Myöskin ihan mattavärit voisi toimia paremmin kuin ainainen camo joka myöskin vähän rajoittaa käytön miellekkyyttä muualla kuin metsässä mutta onneksi ei ole niin räikeä kuosi vaan hyvin hillitty. Tuotetta saa onneksi myös mustana joka on väri mikä käy kaiken kanssa yhteen.

Kenelle: Taskuttomien housujen omistajille ja muuten vain ihmisille joilla mikään tasku ei jää käyttämättä. Ei ole edes hinnan kiroissa.
Saatavuus: E-ville verkkokauppa

Tekniset tiedot:
Mitat: 150x110x50mm
Paino:112g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti