11. kesäkuuta 2018

Brew By Numbers - 21|03 Pale Ale 5,2%

Pien liikkeen korruptio paketin seuraava pullo on 21|03 Pale Ale. Enää montaa pulloa ole arvioita näistä jäljellä joten sinnitelkää mukana jos panimo kiinnostaa. Jotenkin näistä etiketeistä ja fonteista tulee mieleen villilänsi ja sarsaparilla pullot. Kuivahumalointia on käytetty tässä oluessa melkoisesti eli älkää antako hyllyssä pyöriä yhtään pidempään kuin pakko. Pullotettu 4.1.2018 ja parasta ennen on jo 4.5.2018.  Haastava tuote myytäväksi, pitää saada nopeasti hyllykierto kuntoon.

Ulkonäkö & Tuoksu:
Olut on todellakin suodattamaton sillä se on melkoisen samea ja rusahtavan keltainen ja ei juurikaan vaahtoile. Pale Aleksi on väritys ja sameus mielestäni vähän turhan äärirajoilla. Hedelmiä on tipautettu mukaan ananaksen ja sitruunan muodossa sekä yksi kukkanen kaupan päälle.


Maku:
Runko on kepeä ja kaurainen, viljava siis. Aika rapsakan humaloitu olut niin kuin pitää ollakin. Humaloita piisaa mutta aika hiilihapokas on kyllä. Maku jatkaa kuivaa sitruunaista linjaa mutta on siellä hiukan greippiäkin kun oikein pinnistää makunystyröitä, vähemmällä pinnistyksellä löytää ananasta ja oiskohan mangoa jollain vivahteella jota en saa kiinni. Humaloiden katkeruus kannattelee loppuun asti
Toimiva Pale hedelmäisellä vivahteella. Perin juotava ja raikas. Ulkonäkö on on rumahko.

Arvosana: 8½/10
Humalat: Citra, Amarillo ja Mosaic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti